Luftrenser – god hjælper til køleskabssterilisering

Køleskabe, som et væsentligt husholdningsapparat i hjemmet, bærer et stort ansvar.De fleste familier vil dog støde på ejendommelige lugte, når de bruger køleskabe.Selvom køleskabet har funktionen at holde sig frisk, tillader dets lave temperaturmiljø også bakterier at formere sig.Gasser som methylamin og svovlbrinte produceret af bakteriemetabolisme er kilden til ejendommelig lugt.Ifølge "Family Hygiene Report" udstedt af Global Health Council: I gennemsnit er der 11,4 millioner bakterier pr. kubikcentimeter i køleskabet!Et stort antal bakterier vil ikke kun forurene den mad, der opbevares i køleskabet, men også udgøre en trussel mod vores sundhed.

Derfor er det meget nødvendigt at anskaffe sig en køleskabsluftrenser.Her er en meget nyttig køleskabsluftrenser GL-136 at anbefale.

 

Først og fremmest kan den deodorisere, hvilket kan løse problemet med lugt- og bakterievækst forårsaget af lav temperatur og fugtig luft i køleskabet.Komplet køleskabsrensning og -sterilisering mere effektiv og energibesparende.

Derudover kan den dræbe fødevarefloraen, hurtigt deodorisere, forlænge holdbarheden og nedbryde pesticidrester.Den bruger ozonsterilisering, som kan beskadige virussens RNA, hæmme virusreplikation og samtidig dræbe bakterier.

 

For mere information, tjek venligst dette link

https://www.glpurifier88.com/portable-mini-ozonenegative-ion-generator-air-purifier.html


Indlægstid: 02-02-2020